Perceel zoeken via de kaart

Je hebt je oog laten vallen op een perceel landbouwgrond, bos, kavel of loods enz.... Dat kan zijn in het buitengebied maar ook in een bebouwde omgeving. Bij Kadasterservice kun je van alle kadastrale percelen waar geen volledig adres van is toch eenvoudig de kadaster gegevens opvragen.
Ook als een perceel wel een volledig adres heeft maar dat bij jou niet geheel bekend is kun je daarvan toch alle kadaster producten bestellen.

Hoe kun je die gegevens opvragen?

Kadaster gegevens achterhalen van onroerend goed zonder een adres kan op een vlotte en eenvoudige manier met onze unieke kaarttool. Denk bijvoorbeeld aan een agrarisch perceel zoals een akkerland, een perceel bos of een braak terrein. In enkele stappen met onze kaarttool bestel je simpel de gewenste kadastrale producten.

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest eerst op de Homepage voor Zoek op kaart.
Je kunt vervolgens de betreffende plaatsnaam (en straatnaam) invoeren van het perceel waar het je om gaat. Maar je kunt ook direct op de kaart inzoomen. Je verschuift dan het kaartbeeld totdat het gewenste perceel in beeld is met daarin het rode kruis, Daarna word je gevraagd de locatie te bevestigen. Dan kies je de gewenste producten en de rest wijst zich vanzelf.

Welke producten kun je opvragen?

Of bestel het Totaal Pakket met alle 4 voornoemde kadastrale producten.
Je voordeel is ruim € 50,-

Wil je kadaster gegevens van een perceel via de kaart bestellen?

Ja, dat wil ik >


Succes met je bestelling