Perceel zoeken via de kaart

U heeft uw oog laten vallen op een perceel landbouwgrond, bos, kavel of loods enz.... Dat kan zijn in het buitengebied maar ook in een bebouwde omgeving. Bij Kadasterservice kunt u van alle kadastrale percelen waar geen volledig adres van is toch eenvoudig de kadaster gegevens opvragen.
Ook als een perceel wel een volledig adres heeft maar dat bij u niet geheel bekend is kunt u daarvan toch alle kadaster producten bestellen.

Hoe kunt u die gegevens opvragen?

Kadaster gegevens achterhalen van onroerend goed zonder een adres kan op een vlotte en eenvoudige manier met onze unieke kaarttool. Denk bijvoorbeeld aan een agrarisch perceel zoals een akkerland, een perceel bos of een braak terrein. In enkele stappen bestelt u met onze kaarttool simpel de gewenste kadastrale producten.

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel eenvoudig. U kiest eerst op de Homepage voor Zoek op kaart.
U kunt vervolgens de betreffende plaatsnaam (en straatnaam) invoeren van de locatie gelegen nabij het perceel waar het u om gaat. Maar u kunt ook direct op de kaart inzoomen. U verschuift dan het kaartbeeld totdat het gewenste perceel in beeld is met daarin het rode kruis, Daarna moet u de locatie bevestigen. Dan kiest u de gewenste producten en de rest wijst zich vanzelf.

Welke producten kunt u opvragen?

Of bestel het Totaal Pakket met alle 3 voornoemde kadastrale producten.
Uw voordeel is ruim € 40,-

Wilt u kadaster gegevens van een perceel via de kaart bestellen?

Ja, dat wil ik >